Jack Spijkerman brandt De TV Kantine af

Door Marz667 op 24 april 2009 - 14:24 Desgevraagd laat Jack Spijkerman zich behoorlijk negatief uit over De TV Kantine, het grote succes van RTL 4 op dit moment. Hij vindt de uiterlijke gelijkenissen niet treffend genoeg, er is onvoldoende op details gelet, op de spraak is te weinig geoefend en de verhalen/grappen zijn te zwak.

“RTL laat vol ronkende trots een persbericht uitgaan dat Carlo en Irene al 71 typetjes hebben gedaan. Alsof het om kwantiteit gaat en niet om kwaliteit. We namen alleen een BN’er op de hak als we daarvoor het juiste gezicht in huis hadden. Dat luistert nauw”, vertelt Spijkerman. “Het spijt me opnieuw dat ik het moet zeggen, maar een dergelijke transformatie zie ik bij Carlo en Irene niet. Bij Carlo zie ik wel talent. Bij Irene blijft je altijd Irene zien.”

In elk interview met Spijkerman laat hij doorschemeren te werken aan een eigen programma. De pilot is inmiddels opgenomen en volgens eigen zeggen hebben drie partijen interesse. Het gaat om Ik Weet Wat Nederland Vindt van Talpa, waar ook Maurice de Hond aan meewerkt. “Aanvankelijk was het niet mijn bedoeling dat ik zelf zou gaan presenteren. Maar tijdens het opnemen van de pilot merkte ik dat ik er nog steeds heel veel lol aan beleef. En dat ik het niet verleerd ben: het contact met gasten en publiek gaat me nog steeds goed af.”Erik-van-Muiswinkel.jpg

ERIK VAN MUISWINKEL LACHT MET ITALIANENErik van Muiswinkel gaat het gevoel voor humor van Italianen testen. De...

youpnewss.gif

NIEUWE THEATERPROGRAMMA'S GEZAMENLIJK GEPRESENTEERD Elk voorjaar presenteert het Theaterhotel haar theatermagazine op...

REACTIES

geen avatar
ma 27 apr 2009 12:09

faculty Ik moet zeggen dat ik het er helemaal mee eens ben. Carlo kan sommige types heel sterk spelen. Die lijken behoorlijk echt. Bij Irene mis je het bij alle figuren.

Al is Carlo ook niet al te sterk.

 1
Avatar Fappie1121
di 28 apr 2009 12:32

Fappie1121 Leeft Jack nog? :P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.