Winnen 3x2 kaarten Amsterdam Comedy Festival

Door fresh77 op 02 mei 2009 - 11:49 Op 22 en 23 mei vindt in de Melkweg te Amsterdam het Amsterdam Comedy Festival plaats. Met shows van onder andere Jan Jaap van der Wal, Raoul Heertje, Daniel Arends en Lebbis belooft het een hele fijne editie te worden. Op de vijf podia van Melkweg vinden het hele weekend bijzondere shows plaats.

Festivalinfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het Amsterdam Comedy Festival op vrijdag 22 mei en 3x2 kaarten voor zaterdag 23 mei in de Melkweg te Amsterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het Amsterdam Comedy Festival wilt (en een mailtje sturen met je voorkeursdag). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Amsterdam Comedy Festival-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar het Amsterdam Comedy Festival zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Amsterdam Comedy Festival' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 16 mei. Winnaars krijgen per email bericht.Comedy Train

TONEELSTUK 'COMEDIANS' VAN ZUIDELIJK TONEEL EN...In het voorjaar van 2010 speelt het Zuidelijk Toneel het stuk 'Comedians' in...

bamfestivalnews.jpg

CABARET OP HET BAM! FESTIVAL Op 23 mei vindt voor de tweede keer het gratis BAM! Festival plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.