Ashton Brothers tekenen contract in Spanje

Door Marz667 op 05 juni 2009 - 15:13 De Ashton Brothers hebben zojuist een contract getekend met het Spaanse AMP Entertainment voor een reeks voorstellingen in Spanje. In het voorjaar van 2010 zullen de vier Nederlanders in ieder geval twee weken spelen op het El Grec Festival de Barcelona, gevolgd door 16 optredens in het Teatro Compac Gran Via Madrid - één van de meest prestigieuze theaters van Spanje.

AMP Entertainment besloot de Ashton Brothers te tekenen voor een Spaanse tournee na een succesvol optreden op het Festival de Teatro de El Ejido zaterdag 30 mei j.l. Eerder speelden de Ashton Brothers hun shows al in België, Canada, Engeland, Letland, Slovenië en Zwitserland. De Ashton Brothers zijn: Pim Muda, Pepijn Gunneweg, Friso van Vemde en Joost Spijkers. Momenteel zijn ze met hun 3e avondvullende show ‘Charlatans, a medicine show’ tot en met 7 juni nog in Nederland te zien in het oude Luxor Theater Rotterdam.



laughingmatters.jpg

LAUGHING MATTERS ’S-HERTOGENBOSCH OPENT COMEDYSEIZOENOp vrijdag 4 september gaat het Laughing Matters comedy festival voor het...

vondelparknews.jpg3

PROGRAMMA VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER Op zondag 7 juni begint het Vondelpark Openluchttheater het nieuwe seizoen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.