Comedy Arts Festival: 3 & 4 juli en 16 t/m 18 juli in Rotterdam

Door Jazza op 08 juli 2009 - 12:02 Op 3 en 4 juli en van 16 t/m 18 juli wordt in Rotterdam het Comedy Arts Festival gehouden. Op verschillende locaties kan iedereen met eigen ogen ervaren wie er momenteel hot zijn in comedy-land.

In WATT en Rotown zullen van 16 t/m 18 Juli onder andere Glenn Wool, Bob MacLaren, Paula Bel, Andrew Lawrence, Marina Franklin en David O Doherty aantreden. Ook zal het nieuwe project Hausmagger rond Theo Wesseloo, bekend van Rembo en Rembo te zien zijn. Op alle drie de avonden is Howard Komproe de presentator/MC.

Tijdens het festival worden er stadstouren, workshops, stand-up comedy shows en talent nights gegeven door een mix van internationale comedians en een selectie comedians van eigen bodem.

Tickets voor het Comedy Arts Festival zijn enkel als dagkaart te bestellen, er zijn geen passe-partouts. Op donderdag 16 juli en op vrijdag 17 juli staat er een line up in WATT. Kaarten voor beide avonden kosten €12,50 (excl. servicekosten). Op zaterdag 18 juli staat er een line up in Rotown. Kaarten voor deze avond kosten €10,00 (excl. servicekosten).janjaap_news.jpg

CABARET TIJDENS UITMARKT AMSTERDAM IN DE KLEINE KOMEDIEDe locatie voor cabaret tijdens de Uitmarkt in Amsterdam is bij uitstek de...

freekdejongenews.gif

FREEK DE JONGE ZOEKT JONG MUZIEKTALENT Freek de Jonge en Beeld en Geluid zoeken talentvolle singer-songwriters...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.