Winnen: 3x1 exemplaar Claudia de Breij

Door fresh77 op 13 november 2009 - 14:25 Claudia de Breij schrijft. Over dingen die fijn zijn, en over dingen die dat niet zijn, maar waar – door erover te schrijven – toch nog iets van te maken valt. Over vreemd- en over doodgaan. Over waarom ze houdt van het koningshuis, en waarom Harry Mulisch eigenlijk een lief klein grijs pluizenbolletje is. Over waarom Neil Diamond cool is, en Kerst wél gezellig, en het leven, al met al, sorry voor het woord, toch wel heel fijn.

Onder het motto ‘we zijn er nu toch, dus laten we er dan ook maar wat van maken’, is Dingen die fijn zijn een onweerstaanbaar optimistisch boek voor deze sombere tijden.

Cabaretinfo mag in samenwerking met Uitgeverij Nieuw Amsterdam 3 exemplaren weggeven van het boek Dingen die fijn zijn!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen, met daarin dat je graag kans wil maken op het boek 'Dingen die fijn zijn'. Stuur deze mail naar [email protected] onder vermelding van 'Dingen die fijn zijn' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens.



pauliencornelissenews.jpg

IPOETRY IN THEATER MOIRA IN UTRECHTiPoetry Live is een nieuwe literaire podium, om de twee maanden in theater...

bobthebuildernews.jpg

VERBOUWING CAPELLENBORG THEATER LOOPT UIT In verband met de grootscheepse verbouwing van het Capellenborg Theater die...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.