Sara Kroos trommelt vrienden op voor Haïti (+ UPDATE)

Door Cartman91 op 21 januari 2010 - 11:53 Cabaretière Sara Kroos heeft een groepje vrienden opgetrommeld om op te treden voor Haïti.

Zo zullen Dolf Jansen, Dames Voor Na Vieren, Angela Groothuizen, Kasper van Kooten, Leon van der Zanden, Daniël Arends, Peter Heerschop, Claudia de Breij, Hans Klok, Karin Bloemen, Sara Kroos zelf met haar band en vele andere op deze unieke voorstelling spelen.

Deze benefietvoorstelling, die de naam "Iedereen kan, behalve Bono" draagt is een mix van stand-up comedy, muziek, cabaret en magie. Kortom het belooft een interessante avond te worden en dat voor een goed doel.

De voorstelling vind plaats op dinsdag 2 februari in Theater De Flint te Amersfoort de aanvang is om 22:30 uur. Kaartjes kosten 16 tot 20 Euro.

UPDATE: Vanwege grote belangstelling is er besloten om deze voorstelling in beide zalen van de Flint te houden, in beide zalen zal het om 22:30 beginnen. Hierdoor zijn er dus extra kaarten te verkrijgen.

De opbrengst van deze voorstelling gaat geheel naar Giro 555.

Voor alle info over deze speciale benefiet voorstelling voor Haïti kijk hierAshtonBrothersnews.jpg1

ASHTON BROTHERS ZEGGEN EEN PAAR OPTREDENS AFIn verband met een blessure van Friso van Vemde , kunnen de voorstellingen...

comedycentralnewss.gif5

KABOUTER WESLEY NAAR COMEDY CENTRAL Kabouter Wesley , de grofgebekte, chronisch slecht gehumeurde kleine...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.