De Lama's voor benefiet eenmalig weer bij elkaar

Door Knoedel op 15 februari 2010 - 15:01 'Lama' Tijl Beckand heeft in de media laten weten dat improvisatiegroep De Lama's voor een benefietoptreden weer bij elkaar komt.

Na acht succesvolle tv-seizoenen gingen De Lama's (BNN) vorig jaar uit elkaar. Ze wonnen onder meer een Televizierring. De tv-show werd later ook populair in theaters. Tijdens hun Lama-zegetochten committeerden de artiesten zich aan een goed doel, de Stichting Imani. Die organisatie steunt de activiteiten van kindertehuizen in Kenia.

De Lama's beloofden elk jaar een benefiet voor Imani te organiseren en komen nu tot de conclusie dat ze dat anno 2010 beter onder hun oude naam kunnen doen, omdat die eerder volle zalen trekt dan hun nieuwe theater- en tv-projecten. Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers zullen wel voor 90 procent nieuwe spellen spelen. Nicolaï doet niet mee omdat hij niet meer aan improvisatietheater wil doen.Agendainfo Awards 20081

NOG EEN DAG STEMMEN VOOR DE AGENDAINFO AWARDSWoensdag 17 februari is de laatste dag dat jij je stem kunt uitbrengen in...

hermanvanveennews.jpg

HERMAN VAN VEEN GEËERD IN CARRÉ Koninklijk Theater Carré in Amsterdam staat zondag 14 maart stil bij de 65e...

REACTIES

Avatar Cartman91
ma 15 feb 2010 15:32

Cartman91 Nice, de vraag is alleen waar en wanneer? wel jammer dat Ruben Nicolaï niet meedoet, maar voor de rest niet erg. Ik vond hem het minst grappig, ben wel blij dat Jeroen van Koningsbrugge meedoet hij is echt dé grappenkoning van Nederland. Ruben van der Meer is verbaal ijzersterk (hij weet altijd van twee of meer totaal verschillende woorden één komisch woord te maken).

 0
Avatar metalheadme
di 16 feb 2010 14:39

metalheadme als het ff kan ben ik erbij, stelletje helden zijn het!

 0
Avatar lindsey182
wo 17 feb 2010 11:45

lindsey182 Oud-Lama's Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en presentator Patrick Lodiers geven op zondag 11 april een benefietvoorstelling voor Stichting Imani. Samen met een aantal gasten zullen zij de tijden van de Lama's laten herleven. In 'De Grote Improvisatieshow' zullen naast enkele bekende ook veel nieuwe spelletjes gespeeld worden.

Zondag 11 april
RAI Theater, Amsterdam
Aanvang 20:15 uur
Start verkoop woensdag 17 februari 10:00 uur
www.seetickets.nl

(van het Lamaforum)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.