Alle shows Javier Guzman gaan door

Door Marz667 op 06 mei 2010 - 15:58 Ondanks het incident waarbij Javier Guzman de hoofdrolspeler was, gaan alle shows van de cabaretier gewoon door. Dit meldt zijn impresariaat.

“Misschien een overbodige mededeling, maar Javier speelt gewoon zijn voorstelling! Er gaan veel geruchten de ronde over het incident op het toneel van de Capitole in Gent. Javier, door vermoeidheid en verkeerde medicatie geveld, brak de voorstelling daar voortijdig af. Na 48 uur ongestoord slapen kwam Javier afgelopen zaterdagavond terug met een formidabele uitvoering van Por Dios in het Kennemertheater in Beverwijk. Kortom; de tournee gaat gelukkig gewoon door! Donderdag en vrijdag is Sittard aan de beurt. De voorstelling in Gent wordt overigens op 10 juni a.s. ingehaald, reeds gekochte kaarten blijven geldig." Aldus het impresariaat van Javier Guzman.

Verder weten zij te melden dat in het Chassé Theater in Breda de show Por Dios zal worden geregistreerd voor televisie. De shows worden opgenomen op 13 en 14 mei.Jochem Myjer

JOCHEM MYJER GRIJPT NAAST WEBBYDe Nederlandse cabaretier Jochem Myjer heeft helaas naast de Webby Award...

microfoon

NIEUWE VOORSTELLING CONTRAMIME Contramime is de studentencabaretvereniging van de Universiteit Twente en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.