Programma Amsterdam Comedy Festival compleet

Door Emma op 11 mei 2010 - 16:39 Op 28 en 29 mei vindt de derde editie van het grootste stand-up comedy festival van Nederland plaats in de Melkweg te Amsterdam. Na de volgende drie toevoegingen is het programma vooralsnog compleet:

Hans Sibbel zal zowel de zaterdag als de vrijdag verzorgen. Thijs van Domburg, een van de grote talenten van de Comedytrain, zal vrijdag op het festival spelen en Hugo Borst vervolledigt op die dag de samenstelling van het eerder aangekondigde Hard Gras-programma.

Eveneens op de vrijdag komen Jon Rosenfeld en Greg Shapiro namens Boom Chicago met hun programma Political Party, waarbij zij de Nederlandse politiek op hilarische wijze analyseren vanuit Amerikaans standpunt.

Kaarten voor het festival zijn te koop via Ticketservice, de grotere postkantoren, VVV's, GWK's en het Amsterdams Uitbureau. Dagkaarten kosten €29,50 en passepartouts gaan weg voor €49,50. CPJ-leden krijgen €4,50 korting op hun dagkaart.

Klik hier voor het volledige programma van het Amsterdam Comedy Festival.cqcnews.jpg

CQC-REPORTER DAAN NIEBER KRIJGT NIEUWE SHOW BIJ...CQC mag dan van de buis zijn gehaald, dat betekent niet het einde voor...

paulvanvliet

OEUVREPRIJS VOOR PAUL VAN VLIET De alweer 74-jarige cabaretier Paul van Vliet heeft de Blijvend Applaus...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.