ARTIEST: Josh Wolf

Amerika    Genre(s): Cabaret - Cabaret / Standup comedy

Maak kennis met Josh Wolf: een echte duizendpoot in de entertainmentwereld. Josh Wolf staat bekend om zijn hilarische komedie, acteerkwaliteiten en had zelfs een felbegeerde plek als auteur van de NY Times Bestseller.

Je herkent hem misschien aan zijn luidruchtige optredens als rondetafelgast en schrijver van de hit E! shows, "Chelsea Lately" en "After Lately." Maar dat is nog maar het begin: in een carrierebepalende stap nam Wolf de leiding over "Shark After Dark" over tijdens de opwindende "Shark Week" op Discovery Channel in 2013-2014, waardoor hij naar nieuwe hoogten werd gestuwd. Dit leidde tot zijn welverdiende rol als charismatische gastheer van Discovery's nachtelijke sensatie 'Naked and Afraid'.

In 2015 verblindde hij het publiek als charismatische presentator van CMT's eerste late-night comedyserie, 'The Josh Wolf Show', en liet een spoor van gelach achter. Hij boeit ook luisteraars over de hele wereld met zijn dynamische podcast naast de enige echte Freddie Prinz Jr., waarmee hij week na week voor ophefmakende inhoud zorgt. En laten we zijn snelgroeiende YouTube-kanaal niet vergeten, dankzij de hilarische stand-upspecial uit 2019, 'Father of The Year', die maar liefst 1 miljoen abonnees heeft en dat blijft groeien.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Josh Wolf. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Josh Wolf NIEUWS