Winnen: 2x2 tickets voor de Bring Your Kid To Work tour van Josh Wolf

Josh Wolf
Winnen: 2x2 tickets voor de Bring Your Kid To Work tour van Josh Wolf
Door Semberendsen op 19 oktober 2023 - 16:28 Ben je op zoek naar een leuke avond vol humor? Grijp dan nu je kans om 2x2 tickets te winnen voor Josh Wolf's optreden in Boom Chicago, Amsterdam op 31 oktober 2023.

Josh Wolf is een gevestigde naam in de entertainmentwereld. Hij staat bekend om zijn hilarische comedy, heeft indrukwekkende acteerprestaties op zijn naam staan en is zelfs een NY Times Bestselling auteur. Zijn carrière omvat onder andere optredens als tafelgast en schrijver voor populaire E!-shows zoals "Chelsea Lately" en "After Lately."

In 2013-2014 werd Josh Wolf het gezicht van "Shark After Dark" tijdens "Shark Week" op The Discovery Channel, wat zijn carrière naar nieuwe hoogten stuwde. Dit resulteerde in zijn rol als gastheer van Discovery's late-night hitshow, "Naked and Afraid."

In 2015 leidde hij CMT's eerste late-night comedyserie, "The Josh Wolf Show," en oogstte hij lof voor zijn komische talent. Daarnaast heeft hij wereldwijd luisteraars vermaakt met zijn podcast naast Freddie Prinz Jr. en heeft hij een groeiend YouTube-kanaal met meer dan een miljoen abonnees, dankzij zijn 2019 stand-up special "Father of The Year."

Op 31 oktober 2023 brengt Josh Wolf zijn 'Bring Your Kid To Work Tour' naar Boom Chicago in Amsterdam. Wij bij Cabaretinfo mogen twee keer twee tickets weg te geven voor deze show! Als jij kans wil maken op deze tickets, stuur dan een mail met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp ‘Bring Your Kid To Work’.

We mailen terug als je een van de gelukkigen bent. Meedoen aan deze winactie kan tot en met 26 oktober.
ahoy

MICHAEL MCINTYRE KONDIGT TERUGKEER NAAR HET PODIUM...Op 7 februari 2024 zal de Britse komiek Michael McIntyre optreden in...

ziggoDomelogo

TAFKAL KONDIGT EXTRA SHOW 'TAFKALMANIA' IN ZIGGO... Vanwege de grote vraag naar tickets voor de jubileumshow van Tafkal (The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.