Michael McIntyre kondigt terugkeer naar het podium aan met o.a. show in Ahoy

Michael McIntyre 2
Michael McIntyre kondigt terugkeer naar het podium aan met o.a. show in Ahoy
Door Semberendsen op 27 oktober 2023 - 11:32 Op 7 februari 2024 zal de Britse komiek Michael McIntyre optreden in Rotterdam Ahoy met zijn nieuwste tour, getiteld "Macnificent." Deze show markeert zijn terugkeer naar het podium na een pauze van vijf jaar. Tijdens deze periode heeft de wereld aanzienlijke veranderingen en chaos doorgemaakt, en McIntyre is vastbesloten om deze ervaringen om te zetten in een viering van de absurditeit van het leven.

Michael McIntyre is bekend van zijn optredens in de met een BAFTA bekroonde BBC-shows "Michael McIntyre's Big Show" en "The Wheel." Daarnaast heeft hij zijn talent ook buiten het Verenigd Koninkrijk laten zien door "The Wheel" te presenteren voor het Amerikaanse NBC-netwerk.

Met meer dan 4 miljoen verkochte tickets wereldwijd heeft Michael McIntyre records gebroken in de wereld van stand-up comedy. Zijn vermogen om het alledaagse leven met humor te benaderen, heeft een breed publiek aangetrokken en zijn liveoptredens hebben overal ter wereld enthousiaste reacties opgeroepen.

De kaartverkoop voor het optreden in Ahoy op 7 februari 2024 gaat vrijdag op 3 november om 10:00 uur van start. Koop hier tickets voor Michael McIntyre in Ahoy, Rotterdam.bill bailey

TWEE DATUMS IN NEDERLAND TOEGEVOEGD AAN BILL...De Britse komiek Bill Bailey voegt twee extra shows toe aan zijn...

Boom Chicago news

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR DE BRING YOUR KID TO WORK... Ben je op zoek naar een leuke avond vol humor? Grijp dan nu je kans om 2x2...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.