Michael McIntyre kondigt extra show in AFAS Live aan

Michael McIntyre
Michael McIntyre kondigt extra show in AFAS Live aan
Door Semberendsen op 15 november 2023 - 12:09 Grappenmaker Michael McIntyre kondigt een extra show in Nederland aan als toevoeging aan zijn 'MACNIFICENT' World Tour, nadat zijn optreden in de RTM Stage razendsnel uitverkocht was. Op 8 februari 2024 zal de Britse komiek het podium betreden van AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit evenement begint op vrijdag 17 november om 10.00 uur via ticketmaster

Naast zijn succes op het podium heeft zijn charismatische persoonlijkheid hem tot de gevierde gastheer gemaakt van twee BBC-shows: de met een BAFTA bekroonde "Michael McIntyre’s Big Show" en "The Wheel", waarvoor hij ook de presentatie verzorgt voor NBC in Amerika.

In zijn nieuwe show 'MACNIFICENT' zal McIntyre deze chaos omzetten in een uitbundige viering van de waanzin van het leven.

Tickets voor Michael McIntyre in AFAS Live zijn hier verkrijgbaar. Zeker weten dat je de kaartverkoop niet mist? Stel hier een ticketreminder in.




Leids Cabaret Festival 2022

LEIDS CABARET FESTIVAL 2024: TERUG NAAR DE BASIS MET...Het Leids Cabaret Festival keert terug naar zijn roots met een nieuwe...

bill bailey

TWEE DATUMS IN NEDERLAND TOEGEVOEGD AAN BILL... De Britse komiek Bill Bailey voegt twee extra shows toe aan zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.