Tafkal kondigt extra show 'Tafkalmania' in Ziggo Dome aan

De Lama's
Tafkal kondigt extra show 'Tafkalmania' in Ziggo Dome aan
Door Semberendsen op 16 oktober 2023 - 10:44 Vanwege de grote vraag naar tickets voor de jubileumshow van Tafkal (The Artists Formerly Known As Lama's) op donderdag 27 juni 2024 in Ziggo Dome Amsterdam, is er goed nieuws voor de fans: er is een extra show toegevoegd. Op vrijdag 28 juni zullen de cabaretiers Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers opnieuw te zien zijn met TAFKALMANIA. De kaartverkoop voor deze extra show is gelijk van start gegaan.

In juni 2004 maakten de Lama's hun entree in het televisielandschap met hun improvisatieprogramma. Dit programma betekende een keerpunt in de Nederlandse televisiegeschiedenis, waarbij alles ter plekke werd bedacht en gespeeld. Na 83 afleveringen besloten de Lama's hun tv-carrière te beëindigen. Gedurende die periode hadden Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Tijl Beckand, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers ook de theaters veroverd. Hun afscheidstournee trok maar liefst 65.000 bezoekers in zes verschillende steden, en hun DVD's vonden gretig aftrek, met ruim een half miljoen verkochte exemplaren. Bovendien werden ze bekroond met de Gouden Televizierring en kregen ze een nominatie voor de Gouden Roos van Montreux.

Na een periode van tien jaar waarin de Lama's niet optraden, maakten ze in 2017 een comeback in de Ziggo Dome met vier uitverkochte shows. Dit succes werd in 2019 nog eens overgedaan. In 2022 zetten ze hun gezamenlijke carrière voort als Tafkal, met inmiddels twee succesvolle theatertours op hun naam.

De extra show in de ziggo dome staat gepland voor 28 juni. Koop hier tickets voor Tafkalmania.



Bestel tickets TAFKAL in Ziggo Dome
Tickets TAFKAL
vr 28 jun
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 51,75 - 81,75
Boom Chicago news

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR DE BRING YOUR KID TO WORK...Ben je op zoek naar een leuke avond vol humor? Grijp dan nu je kans om 2x2...

Poelifinarionws

PETER PANNEKOEK, RENÉ VAN MEURS, YENTL EN DE BOER EN... De winnaars van dit jaars Poelifinario cabaret award, zijn Peter Pannekoek,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.