cabaret: Op Sterk Water - Improvisatietheater in De Meerpaal

  VR.
17 APR
OP STERK WATER - IMPROVISATIETHEATER De Meerpaal, Dronten
2015
 
Hoofdprogramma Op Sterk Water

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 17 april 2015.
Dat is 2013 dagen geleden.

Extra informatie

Dit seizoen nemen de mannen van Nederlands beste impro-cabaretgroep u mee op een ongelooflijke ontdekkingsreis. Met snelle, intelligente, hilarische en muzikale improvisaties scheren ze langs de rafelranden van de fantasie, vissen ze naar de meest verbluffende verhalen en voeren ze u in een kolkende stroom mee tot voorbij de horizon van de verbeelding. Langs griezelig herkenbare situaties en langs plekken waar geen mens ooit is geweest. Met interactief decor, visuele gimmicks, vlijmscherpe humor, muzikale hoogstandjes, maar vooral: virtuoze improvisatie. Ga het avontuur aan en beleef een avond die u nooit eerder beleefde! De pers over hun vorige show: “voor deze club is maar één slogan denkbaar: Op Sterk Water, er is geen betere.” (de Volkskrant, 4 sterren)

Met in wisselende samenstelling Roemer van der Steeg, Tim Zeegers, Steyn de Leeuwe, Dave Luza en Daniel Koopmans Visuals Tom Schrooten

Route naar De Meerpaal

Openbaar Vervoer (busverbindingen) Vanuit Zwolle : Neem lijn 330 (richting Lelystad) of lijn 140 (richting Dronten). Stap uit bij busstation Dronten. Loop vanuit hier langs het gemeentehuis naar het plein aan de voorzijde. Aan de overka..

Bekijk complete route naar De Meerpaal Dronten
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws