PODIUM: De Meerpaal Dronten - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Openbaar Vervoer (busverbindingen)

Vanuit Zwolle :
Neem lijn 330 (richting Lelystad) of lijn 140 (richting Dronten). Stap uit bij busstation Dronten.
Loop vanuit hier langs het gemeentehuis naar het plein aan de voorzijde.

Aan de overkant ziet u De Meerpaal.


Vanuit Harderwijk/Emmeloord :
Neem lijn 147 en stap uit bij busstation Dronten. Loop vanuit hier langs het gemeentehuis naar het plein aan de voorzijde. Aan de overkant ziet u De Meerpaal

Vanuit Lelystad :
Neem lijn 330 (richting Zwolle) of lijn 143 (richting Kampen). Stap uit bij busstation Dronten. Loop vanuit hier langs het gemeentehuis naar het plein aan de voorzijde. Aan de overkant ziet u De Meerpaal.


Met de auto komende uit de richtingen:
:
Zwolle-Kampen :
Op de N50 neemt u de afslag Dronten. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor over het water. Dan de weg vervolgen tot de tweede rotonde, hier linksaf. Bij de derde rotonde gaat u rechtsaf en bij de vierde rotonde linksaf. Na 100 meter gaat u rechtsaf en rijdt u aan het einde tegen De Meerpaal aan. Links kunt u dan gratis parkeren.

Harderwijk :
Op de N305 neemt u de afslag Dronten-Zuid. U volgt de weg en gaat de eerste rechtsaf (Tankstation Shell ziet u aan de rechterkant) aan het einde slaat u weer rechtsaf. U blijft de weg volgen tot u aan uw rechterzijde de ABN-AMRO bank ziet. Rechts afslaan en voor u staat De Meerpaal


Lelystad :
Op de N309 rijdt u bij de eerste rotonde linksaf, deze weg heet ‘ De West ‘. Deze weg volgen en bij de tweede rotonde rechtdoor. De derde rotonde weer rechtdoor en u ziet een scherpe bocht naar rechts; in die bocht gaat u vervolgens naar links. Dan ligt het gemeentehuis aan uw linkerhand en De Meerpaal staat daar recht tegenover.


Swifterbant : (A6)
Op de N307 komt u bij de rotonde van Dronten-Zuid, deze gaat u rechtdoor en u neemt de volgende afslag Dronten. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, de weg vervolgen. Bij de tweede rotonde rechtsaf (centrum staat aangegeven) de weg volgen en bij de derde rotonde rechtdoor. U komt bij de vierde rotonde, daar gaat u linksaf. Aan uw linkerkant heeft u het busstation en daarachter het gemeentehuis. De Meerpaal staat recht tegenover het gemeentehuis.


Er kan schuin achter De Meerpaal of achter het gemeentehuis gratis worden geparkeerd.

logo De Meerpaal Dronten
ADRES De Rede 80 82 8251 EX Dronten
EMAIL info@meerpaal.nl