cabaret: Richard Groenendijk in Parkstad Limburg Theaters

  WO.
09 DEC
RICHARD GROENENDIJK LIMBURGzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2015
 
Hoofdprogramma Richard Groenendijk
Toegang € 17,00 Rang 1
€ 15,00 Rang 2
€ 8,50 Rang 3
€ 19,50 Sterrang

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 09 december 2015.
Dat is 1747 dagen geleden.

Extra informatie

Zijn vorige voorstelling Alle Dagen leverde Richard Groenendijk de Poelifinario op, waarmee de carrière van deze duizendpoot in een stroomversnelling kwam. Hij maakte een cd en was te zien in diverse radio- en tv-programma’s. Maar zijn hart ligt in het theater.

Met de Mantel der Liefde wordt unaniem lovend ontvangen door pers en publiek. Hilarische verhalen en familieanekdotes maar ook carrièrediepte- en hoogtepunten en vele kleurrijke figuren komen voorbij. ‘Vilein en oprecht’, volgens het NRC. Moeiteloos combineert Groenendijk die lach met de aangrijpende oorlogsgeschiedenis van zijn vriend Marko. Hij kijkt kritisch naar de wereld waar wij nu in leven, van het geloof tot onze verzorgingsstaat, en spaart daarbij zichzelf en zijn eigen ‘ego’ geen moment.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerd nieuws