cabaret: De Grote Improvisatieshow in Parkstad Limburg Theaters

  VR.
13 MEI
DE GROTE IMPROVISATIESHOW RABOzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2016
 
Toegang € 24,00 Rang 1
€ 21,00 Rang 2
€ 19,00 Rang 3
€ 12,50 Rang 4
€ 27,50 Sterrang

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 13 mei 2016.
Dat is 1590 dagen geleden.

Extra informatie

Er zijn ontzettend veel mooie voorstellingen waar je dit seizoen heen kunt. Voorstellingen waar de podiumkunstenaars tot het uiterste gaan om hun ziel bloot te leggen en er niet voor terugdeinzen daarbij wat jeugdtrauma's van stal te halen. Prachtig. Maar dat is al vaker gedaan natuurlijk. U kunt ook gewoon naar De Grote Improvisatieshow komen!

Ruben van der Meer en Tijl Beckand (free-loaders van het puurste soort) hebben geen anderhalf uur nodig om te vertellen dat de politiek corrupt is, de wereld in brand staat en de rijkdom oneerlijk verdeeld is. Dat is namelijk zo. Bovendien zingen zij geen liedjes waarbij je drie keer op je horloge kijkt. Zij willen gewoon zo snel mogelijk veel geld verdienen en jij kunt daarbij zijn! Daar komt geen jeugdtrauma aan te pas.

Ook dit jaar nemen Ruben en Tijl zeer waarschijnlijk gasten mee die zich in de kantlijn van de entertainmentindustrie bevinden. Denk aan types als Jamai, Ruben Nicolai en Alex Ploeg.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerd nieuws