cabaret: Yora Rienstra - Drukt haar snor in Theater De Omval op WOENSDAG 13 APRIL 2016

  WO.
13 APR
YORA RIENSTRA - DRUKT HAAR SNOR Theater De Omval, Diemen
2016
 
Hoofdprogramma Yora Rienstra

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 13 april 2016.
Dat is 2906 dagen geleden.

Extra informatie

U kent haar nog wel als Jeanet van Boer Aad (briljante persiflage van Boer zoekt vrouw in DWDD). Of u hoort haar elke zondagavond in haar radioprogramma Ha! Die Yora op radio 2. Yora Rienstra is een cabaretière met een ijzersterke mimiek en een lijf van elastiek. In haar derde One Womanshow neemt ze alles wat als ‘normaal’ wordt gezien op de hak. Want wat als je net even anders bent?! Waar hoor je dan bij? Een zoektocht naar identiteit. Met een echtgenote en een kindje in huis weet ze in ieder geval hoe het is om medemoeder te zijn….of vader? Of beide?

In Drukt haar snor is Yora Rienstra op haar best: hilarische scènes wisselen hoogstpersoonlijke verhalen af. Met haar droogkomische liedjes, ijzersterke mimiek, absurde humor en rake typeringen neemt ze, als een ware ontdekkingsreiziger, zichzelf en haar nieuwe omgeving onder de loep. Geen snor te bekennen. Of toch?

Route naar Theater De Omval

Vanaf Amsterdam (Ring Zuid) en Utrecht: A10 ringweg Amsterdam richting Zaandam/Amersfoort, afslag Diemen (afrit 113). Aan het einde van de afrit rechtsaf, richting Diemen. U rijdt langs de vaart en direct na de tweede brug aan uw rechterhand neemt ..

Bekijk complete route naar Theater De Omval Diemen
 

Gerelateerd nieuws