PODIUM: Theater De Omval Diemen - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Vanaf Amsterdam (Ring Zuid) en Utrecht: A10 ringweg Amsterdam richting Zaandam/Amersfoort, afslag Diemen (afrit 113). Aan het einde van de afrit rechtsaf, richting Diemen. U rijdt langs de vaart en direct na de tweede brug aan uw rechterhand neemt u de eerste zijstraat links, een éénrichtingsweg (bordje centrum). Dit is de Ouddiemerlaan. U rijdt rechtdoor en na de voorrangskruising ziet u aan de rechterkant De Omval, een blauw uit het lood staand gebouw. Achter De Omval is een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. U kunt achter De Omval komen door direct na bovengenoemde voorrangskruising de eerste zijstraat rechts (D.J. den Hartoglaan) te nemen en de bordjes parkeren te volgen.

Vanaf Amersfoort: A1 richting Amsterdam, afslag Diemen (afrit 2). Bij de afrit rechtsaf en na 50 meter linksaf de Diemerpolderweg op. Na 1500 meter met de bocht mee naar links (onder het viaduct door) en vervolgens rechtdoor over het spoor. Dit is de Ouddiemerlaan. Na 500 meter ziet u aan de linkerkant De Omval, een blauw uit het lood staand gebouw. Na De Omval is een zijstraat naar links (D.J. den Hartoglaan). Als u hierin rijdt en aan het eind (T-splitsing) linksaf slaat, ziet u de parkeerplaats.

Openbaar vervoer: tramlijn 9 vanuit Amsterdam (Diemen: halte Schoolstraat, 9 min. loopafstand) Trein: Station Diemen. De Ouddiemerlaan kruist de spoorlijn. Vanuit Asd de spoorlijn niet oversteken.

logo Theater De Omval Diemen
ADRES Ouddiemerlaan 104 1111 HL Diemen
EMAIL info@theaterdeomval.nl