cabaret: Daniël Arends in Verkadefabriek op ZATERDAG 30 APRIL 2016

  ZA.
30 APR
DANIËL ARENDS Grote theaterzaal Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2016
 
Hoofdprogramma Daniël Arends
Toegang €20,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 30 april 2016.
Dat is 2890 dagen geleden.

Extra informatie

DE IN ONS SEIZOENSPROGRAMMA AANGEKONDIGDE VOORSTELLING OP VR 15 APRIL IS VERPLAATST NAAR ZA 30 APRIL.

Hij geeft zichzelf ‘Carte Blanche’. Dus geen kaders, geen beperkingen, maar een schone lei. Alle luiken in het hoofd mogen open. Alle krochten in de ziel zullen verkend. Om los te gaan. Om rauw te zijn. Het podium als vrijplaats voor schurende eerlijkheid en verbale agressie.
Jarenlang noemde iedereen hem De Grote Belofte, Het Aanstormende Talent’. Dat ligt nu wel achter hem. Niet voor niets noemt Theo Maassen hem “De spannendste cabaretier van dit moment”.
Het Parool: “Arends haalt de humor niet uit de herkenning, maar uit schurende eerlijkheid. […] Hij houdt je anderhalf uur aan een touwtje. Je wilt meer, maar krijgt het niet. Dat is razend spannend.”

Route naar Verkadefabriek

De Verkadefabriek staat aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch, naast het spoor, in de Boschdijkstraat - tegenover de W2 Concertzaal en Kunstinitiatief Artis. Op circa vijf minuten loopafstand van het NS Station. De Verkadefabriek heef..

Bekijk complete route naar Verkadefabriek 's-Hertogenbosch
 

FOTO'S VAN Daniël Arends

Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Daniël Arends

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws