Lil Kleine en Daniël Arends doen shows in SCALA Theater in Utrecht

Lil Kleine
Lil Kleine en Daniël Arends doen shows in SCALA Theater in Utrecht
Door Cartman91 op 23 september 2020 - 13:40 Rapper Lil Kleine en cabaretier Daniël Arends spelen in november en december shows in het Utrechtse SCALA Theater.

Lil Kleine stond in augustus voor het laatst op het podium, sindsdien heeft hij mede door het coronavirus een lege agenda. In december staat hij wel weer op de planken, dan speelt hij op 19 december een concert in het Utrechtse pop-up podium dat in de Jaarbeurs gelokaliseerd is.

Tickets voor dit concert zijn al te verkrijgen en kosten 34,50 euro per stuk (max. 4 personen).

Daniël Arends speelt sinds kort zijn nieuwe voorstelling Thuis praat ik bijna nooit, deze tour loopt nog door t/m december.

Met deze tour komt hij op 21 november langs het SCALA Theater in Utrecht. Deze voorstelling is inmiddels al uitverkocht, om die reden komt er een extra show op 22 november. Deze voorstelling begint om 19:30 uur en duurt een uur.

Tickets voor deze extra show zijn direct te verkrijgen en kosten 38,25 euro per persoon (max. 4 personen).

Corona virus

VANAVOND MAAR MAXIMAAL 30 PERSONEN PUBLIEK BIJ...Gisteren kondigde de Nederlandse regering een aantal nieuwe maatregelen af om...

Harrie Jekkers @ DWDD1

HARRIE JEKKERS TREEDT TOCH OP IN HET ZUIDERPARKTHEATER De Haagse cabaretier Harrie Jekkers is voldoende hersteld na het ongeluk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.