Harrie Jekkers treedt toch op in het Zuiderparktheater

Harrie Jekkers @ DWDD
Harrie Jekkers treedt toch op in het Zuiderparktheater
Door KaylynB op 22 september 2020 - 11:50 De Haagse cabaretier Harrie Jekkers is voldoende hersteld na het ongeluk waarbij hij zijn elleboog verbrijzelde. Jekkers zal zijn voorstelling ‘Achter de Duinen’ alsnog spelen in het Zuiderparktheater in zijn thuisstad. In een 'coronaproof' opstelling kunnen per voorstelling 280 toeschouwers genieten van de voorstelling. Het Zuiderparktheater heeft momenteel de grootste 1.5 meter capaciteit van Den Haag en daarom koos Jekkers voor dit theater.

Harrie Jekkers is een Nederlandse zanger, schrijver en cabaretier. In 1978 richtte hij met Koos Meinderts ’t Klein Orkest op. Hij scoorde in 1982 met deze groep een grote hit met ‘O, o, Den Haag’ onder het pseudoniem Harry Klorkestein. De groep stopte in 1985, waarna Harrie als cabaretier verder ging. Hij bleef met Koos Meinderts zijn songteksten schrijven. Hij schreef onder andere ‘De Kerstezel’ voor Kinderen voor Kinderen.

In 'Achter de Duinen' vertelt de cabaretier met liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier. Over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven.

Kaartkopers van de geannuleerde voorstellingen van Harrie Jekkers hebben voorrang om alsnog kaarten te bestellen en per e-mail bericht gehad. Indien resterend, gaan tickets maandagochtend 28 september in de vrije verkoop via de website van het Zuiderparktheater.
lil kleine

LIL KLEINE EN DANIËL ARENDS DOEN SHOWS IN SCALA...Rapper Lil Kleine en cabaretier Daniël Arends spelen in november en...

Boom Chicago news

BOOM CHICAGO KOMT MET NIEUWE VOORSTELLING 'LOCK HIM... Boom Chicago organiseert als vervolg op hun succesvolle show 'Trump Up The...

REACTIES

geen avatar
wo 30 sep 2020 12:13

eatsleeprave.. Ik begrijp helemaal niets meer van de regels, 250 was toch de max?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.