Harrie Jekkers vijf keer solo in Zuiderparktheater

Harrie Jekkers @ DWDD
Harrie Jekkers vijf keer solo in Zuiderparktheater
Door RobZ op 05 augustus 2020 - 14:06 De Haagse cabaretier Harrie Jekkers speelt deze zomer vijf keer zijn solovoorstelling 'Achter de Duinen' in het openluchttheater in het Zuiderpark. In een 'coronaproof' opstelling kunnen per voorstelling 280 toeschouwers genieten van de voorstelling. Het Zuiderparktheater heeft momenteel de grootste 1.5 meter capaciteit van Den Haag en daarom koos Jekkers voor dit theater. De voorstellingen vinden plaats op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus en vrijdag 4 en zaterdag 5 september.

Harrie Jekkers is een Nederlandse zanger, schrijver en cabaretier. In 1978 richtte hij met Koos Meinderts ’t Klein Orkest op. Hij scoorde in 1982 met deze groep een grote hit met ‘O, o, Den Haag’ onder het pseudoniem Harry Klorkestein. De groep stopte in 1985, waarna Harrie als cabaretier verderging. Hij bleef met Koos Meinderts zijn songteksten schrijven. Hij schreef onder andere ‘De Kerstezel’ voor Kinderen voor Kinderen.

In 'Achter de Duinen' vertelt de cabaretier met liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. Over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier. Over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en die haar zoon de liefde bijbracht voor de iets meer verheven dingen van het leven.

27-08-2020 - Harrie Jekkers - Achter de Duinen - Zuiderparktheater, Den Haag
28-08-2020 - Harrie Jekkers - Achter de Duinen - Zuiderparktheater, Den Haag
29-08-2020 - Harrie Jekkers - Achter de Duinen - Zuiderparktheater, Den Haag
04-09-2020 - Harrie Jekkers - Achter de Duinen - Zuiderparktheater, Den Haag
05-09-2020 - Harrie Jekkers - Achter de Duinen - Zuiderparktheater, Den Haag

Tickets voor een van deze optredens van Harrie Jekkers worden per twee verkocht via de site van het Zuiderparktheater. Deze zijn bedoeld voor twee volwassenen van hetzelfde huishouden. Een duo-ticket kost 68 euro. Het is mogelijk een extra kinderkaartje voor 34 euro te kopen.



Boom Chicago news

BOOM CHICAGO SPOELT TERUG NAAR DE JAREN 90 MET SITCOMComedy theater Boom Chicago in Amsterdam heeft een nieuw concept bedacht:...

vondelparknews.jpg

VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER BREIDT PROGRAMMA UIT MET... Tijdens de Corona crisis zaten zo een beetje alle artiesten werkloos thuis,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.