cabaret: Watskeburt?! - de musical in Stadsschouwburg Velsen op DINSDAG 07 FEBRUARI 2017

  DI.
07 FEB
WATSKEBURT?! - DE MUSICAL Stadsschouwburg Velsen, IJmuiden
2017
 
Hoofdprogramma Watskeburt?! - de musical

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 07 februari 2017.
Dat is 2606 dagen geleden.

Extra informatie

Vergeet alles wat je denkt te weten over musical! Vergeet sowieso alles wat je ooit gehoord hebt over theater. Want dit wordt een knettergekke theatertrip met De Jeugd van Tegenwoordig.

Watskeburt?! - de musical is een anarchistisch hiphopsprookje voor volwassen. Gooi Monty Python, de Muppets, South Park en The Wizard of Oz in de blender en mix er de tegendraadse, grappige en supercatchy hits van De Jeugd doorheen. Je weet wel, nummers als Sterrenstof, Get Spanish, Manon en natuurlijk Watskeburt?!, waarmee deze Amsterdamse gasten zich tien jaar geleden met een oerknal op de kaart zetten.

Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn als poppen aanwezig op het podium en gaan samen met Manon op zoek naar hun vriend Bas Bron. Het muzikale brein van de rapformatie is ontvoerd door AuSchurk en zijn listige handlangers. Maak je klaar voor een ritje in de achtbaan door het hoofd van De Jeugd van Tegenwoordig, in hun taal, met hun muziek en met hun onnavolgbare humor.

Route naar Stadsschouwburg Velsen

Routebeschrijving Komende vanuit Amsterdam, Haarlem of Alkmaar via de A9 volgt u alle borden richting IJmuiden. U rijdt dan langs het Noordzeekanaal. Bij de verkeerslichten op de grote kruising ter hoogte van de veerpont slaat u linksaf. U komt da..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Velsen IJmuiden