PODIUM: Stadsschouwburg Velsen IJmuiden - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Routebeschrijving
Komende vanuit Amsterdam, Haarlem of Alkmaar via de A9 volgt u alle borden richting IJmuiden. U rijdt dan langs het Noordzeekanaal. Bij de verkeerslichten op de grote kruising ter hoogte van de veerpont slaat u linksaf. U komt dan op de Minister van Houtenlaan te rijden. Vanaf de Minister van Houtenlaan neemt u de eerste weg rechts, de Groeneweg. Na circa 50 meter treft u aan de rechterzijde de Stadsschouwburg Velsen. Een handige link is www.anwb.nl . U hoeft slechts onze postcode (1971NS) en uw eigen postcode in te voeren en u krijgt een uitgebreide routebeschrijving.

Gratis parkeren
De Stadsschouwburg Velsen is goed bereikbaar per auto en beschikt ook over voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Voor theaterbezoekers is er een groot parkeerterrein beschikbaar, direct aan de overkant van de spoorbaan, waar gratis geparkeerd kan worden. Het parkeerterrein wordt door middel van routebordjes aangegeven. Wij hopen dat zoveel mogelijk bezoekers het parkeerterrein zullen verkiezen boven het parkeren in de woonbuurt rondom de schouwburg. Daar zijn onze buren namelijk niet blij mee en die houden wij graag te vriend.
Voor bezoekers van het Witte Theater en het Thalia Theater is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van de theaters.

Openbaar vervoer

Naar de Stadsschouwburg Velsen:
Vanuit Beverwijk en Heemskerk, lijn 74 (halte Plein 1945)
Vanuit Santpoort, Driehuis en Velserbroek, lijn 4 (halte Plein 1945)
Vanuit Haarlem, lijn 75 (halte Zeeweg). Vanuit Amsterdam, lijn 82 (halte Plein 1945).
Vanuit Amsterdam, lijn 82 (halte Plein 1945)

logo Stadsschouwburg Velsen IJmuiden
ADRES Groeneweg 71 1971 NS IJmuiden
EMAIL info@stadsschouwburgvelsen.nl