cabaret: Alex Klaasen - Showponies in Theater de Spiegel op ZATERDAG 02 JUNI 2018

  ZA.
02 JUN
ALEX KLAASEN - SHOWPONIES Theater de Spiegel, Zwolle
2018
 
Hoofdprogramma Alex Klaasen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 02 juni 2018.
Dat is 2126 dagen geleden.

Extra informatie

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? In Showponies is dát wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En showt hij zijn allerbeste versie even groots als glorieus. Op zijn eigen kenmerkende manier uiteraard met zang, dans, typetjes en komische sketches. Met deze voorstelling blaast hij revue nieuw leven in, sneller, vrijzinniger, en op het scherpst van de snede. Ofwel: revue 2,0. En kunnen we weer ouderwets genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasens.

Showponies is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. En zet hij het genre revue terug op de kaart, gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen.

Route naar Theater de Spiegel

Openbaar vervoer De schouwburg ligt op 7 minuten loopafstand van het NS station. NS station centrum zijde - Stationsweg uitlopen- links Burg. Van Roijensingel - rechts Potgieterbrug over - rechts Blijmarkt, Odeon op plein aan linkerhand. Eig..

Bekijk complete route naar Theater de Spiegel Zwolle
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws