cabaret: Pieter Verelst in Theater Zuidplein op WOENSDAG 06 JUNI 2018

  WO.
06 JUN
PIETER VERELST Theater Zuidplein, Rotterdam
2018
 
Hoofdprogramma Pieter Verelst
Toegang voorverkoop € 12,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 06 juni 2018.
Dat is 1144 dagen geleden.

Extra informatie

Woensdag 6 juni 2018 speelt beeldende cabaretier Pieter Verelst zijn debuut Mijn broer en ik in Theater Zuidplein. Hij sleurt je mee in een bizar en absurdistisch verhaal over zijn jeugd, die hij samen met zijn ‘broer’ doorbracht in een saai dorpje in Vlaanderen. Over de avonturen die zij samen beleefden om de saaiheid te lijf te gaan. Verrassend van de eerste tot de allerlaatste seconde! Aanvang 20.15 uur.
Pieter Verelst is een jonge cabaretgast met lef die ieder publiek weet in te pakken. Deze avond ben jij aan de beurt. Kom kijken en geniet van zijn gortdroge humor en onverwachte hersenspinsels!
In 2014 won Pieter Verelst zowel de jury- als de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 ging hij ervandoor met de juryprijs van het Cameretten Festival.

Route naar Theater Zuidplein

Metro Vanaf Rotterdam CS (met de Erasmuslijn) richting Slinge of Spijkenisse. Uitstappen bij station Zuidplein. Bus Vanuit de stad en de regio Rijnmond e.o. zijn er diverse busverbindingen van en naar Zuidplein. Auto: Vanaf centrum Rotterd..

Bekijk complete route naar Theater Zuidplein Rotterdam
 

Gerelateerd nieuws