cabaret: Arjen Lubach in Schouwburg Amstelveen

  • Arjen Lubach
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  DO.
09 MEI
ARJEN LUBACH Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2019
 
Hoofdprogramma Arjen Lubach
Toegang 1e rang - Volwassene € 26,00
2e rang - Volwassene € 25,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 09 mei 2019.
Dat is 393 dagen geleden.

Extra informatie

Meer dan tien jaar speelde Arjen Lubach in wisselende formaties in kleine theaterzalen voor een nog kleiner publiek. Zijn televisie-avontuur bezorgde hem met Zondag met Lubach een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring.

Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er ook grappen te vertellen zijn die de televisiekijkers nooit zullen horen, is Arjen terug in het theater. Alleen. Tijdens Arjen Lubach -LIVE is de tv-presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Als ie er nog ligt tenminste.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

FOTO'S VAN Arjen Lubach

Foto Arjen Lubach te Stadspark Live 2019 Foto Arjen Lubach te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Arjen Lubach te Stadspark Live 2019 Foto Arjen Lubach te Stadspark Live 2019
 
Bekijk alle 4 foto's van Arjen Lubach

Gerelateerd nieuws