Boom Chicago viert jubileum met o.a. Seth Meyers, Brendan Hunt en Arjen Lubach

Arjen Lubach news_groot
Boom Chicago viert jubileum met o.a. Seth Meyers, Brendan Hunt en Arjen Lubach
Door tessamaria op 15 maart 2023 - 13:51 Van 5 t/m 16 juli zal Boom Chicago haar 30ste jubileum vieren met de derde editie van het Boom Chicago Comedy Festival. In Koninklijk Theater Tuschinski is er voor ieder wat wils. Er is een mix van Nederlandse en Engelse programmering: van improvisatie via stand-up tot cabaret, vernieuwende variété shows en een queer comedy avond.

Het festival wordt op 5 juli geopend door burgemeester Femke Halsema. Zij is de special guest bij 'Music Improv Spectacular'. Op 6 juli is Arjen Lubach aan de beurt met zijn Shot of Improv show. Brendan Hunt (6 juli) en Emmy Award-winnaar Seth Meyers (7 juli) geven allebei een one-night only stand-up show in zaal 1 van Koninklijk Theater Tuschinski.

Op 8 juli vindt The 30 Year Anniversary Show plaats. Dit jaar met een editie van de cast uit de 90’s en een versie met de casts van de 2000’s tot nu. Op 9 juli zal het de beurt zijn aan The Ladies of Boom Chicago om het podium te betreden. Onder andere Heather Anne Campbell (Rick and Morty) en Boom’s eigen artistic director/cast member Stacey Smith zullen dan te zien zijn. Ook Amber Ruffin kan je op 9 juli bewonderen.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan. Koop hier je kaarten voor het Boom Chicago Comedy Festival.



Boom Chicago news

KEVIN JAMES THORNTON NAAR BOOM CHICAGO VOOR EERSTE...Op 12 december 2023 zal de Amerikaanse comedian Kevin James Thornton te zien...

Boom Chicago news

AMERIKAANSE COMEDIAN MATTEO LANE VOOR HET EERST NAAR... Op zondag 15 oktober komt de Amerikaanse stand-up comedian Matteo Lane voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.