Amerikaanse comedian Matteo Lane voor het eerst naar Nederland

Matteo Lane
Amerikaanse comedian Matteo Lane voor het eerst naar Nederland
Door RobZ op 14 maart 2023 - 11:10 Op zondag 15 oktober komt de Amerikaanse stand-up comedian Matteo Lane voor een show naar Boom Chicago, Amsterdam. Het is zijn eerste show ooit in Nederland, en staat in het teken van zijn ‘The Al Dente World Tour’.

Matteo Lane was al te zien in Netflix’ queer stand-up special Stand Out, en in The Comedy Line-up. Ook was hij te zien in The Late Show with Stephen Colbert, Late Night with Seth Meyers, HBO’s Crashing en Will & Grace. Hij maakte samen met Bob the Drag Queen de comic serie Kickassdragqueen op Instagram. Daarnaast is Lane samen met collega-comedian Emma Willmann host van de podcast Inside The Closet. Vanuit zijn thuisbasis New York, waar hij een van de vaste waarden is in legendarische comedyclubs als The Comedy Cellar en the Stand, verovert hij snel de wereld.

Op 15 oktober is Matteo Lane dus voor het eerst te zien in Nederland. Hij zal dan het podium in Boom Chicago betreden. Tickets kosten 30,80 euro en zijn vanaf donderdag 16 maart 10:00 uur precies te koop. Hier koop je tickets voor Matteo Lane in Boom Chicago.

Wil je een mail ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in!Boom Chicago news

BOOM CHICAGO VIERT JUBILEUM MET O.A. SETH MEYERS,...Van 5 t/m 16 juli zal Boom Chicago haar 30ste jubileum vieren met de derde...

Jack Whitehall

ENGELSE KOMIEK JACK WHITEHALL NAAR AFAS LIVE IN APRIL Jack Whitehall komt volgende maand onze kant op. De Britse comedian geeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.