Extra show comedian Matteo Lane in De Meervaart Amsterdam

Matteo Lane
Extra show comedian Matteo Lane in De Meervaart Amsterdam
Door kimvanderzon op 11 april 2023 - 11:38 Matteo Lane heeft bekend gemaakt een extra show te geven met zijn tour The Al Dente World Tour op dinsdag 17 oktober in theater De Meervaart Amsterdam. Zijn twee shows in Boom Chicago (op 15 oktober) waren in no time uitverkocht.

Matteo Lane was al te zien in Netflix’ queer stand-up special Stand Out, en in The Comedy Line-up. Ook was hij te zien in The Late Show with Stephen Colbert, Late Night with Seth Meyers, HBO’s Crashing en Will & Grace. Hij maakte samen met Bob the Drag Queen de comic serie Kickassdragqueen op Instagram. Daarnaast is Lane samen met collega-comedian Emma Willmann host van de podcast Inside The Closet. Vanuit zijn thuisbasis New York, waar hij een van de vaste waarden is in legendarische comedyclubs als The Comedy Cellar en the Stand, verovert hij snel de wereld.

De kaartverkoop is al direct van start gegaan. Haal hier je tickets voor Matteo Lane: The Al Dente World Tour.De ticketprijs is 30.80.



Mo Gilligan

MO GILLIGAN MET IN THE MOMENT WORLD TOUR NAAR...De Britse Comedian Mo Gilligan komt met zijn ' In the Moment World Tour '...

Comedy Stop Haarlem news

EERSTE NAMEN FESTIVAL COMEDY STOP HAARLEM 2023: O.A.... Op 14, 15 en 16 september 2023 keer het festival Comedy Stop Haarlem terug....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.