cabaret: Matteo Lane in Meervaart op DINSDAG 17 OKTOBER 2023

  DI.
17 OKT
MATTEO LANE Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2023
 
Hoofdprogramma Matteo Lane

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 17 oktober 2023.
Dat is 199 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Matteo Lane in Meervaart
DEZE Matteo Lane TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 17 okt
Meervaart, Amsterdam
€ 30,80

Extra informatie

Matteo Lane schitterde in Netflix’ queer stand-up special Stand Out, en in The Comedy Line-up. Ook was hij te zien in The Late Show with Stephen Colbert, Late Night with Seth Meyers, HBO’s Crashing en Will & Grace. Hij maakte samen met Bob the Drag Queen de comic serie Kickassdragqueen op Instagram. Daarnaast is Lane samen met collega-comedian Emma Willmann host van de podcast Inside The Closet.

Ondertussen maakt Matteo Lane razendsnel naam in de comedyscene. Vanuit zijn thuisbasis New York, waar hij een van de vaste waarden is in legendarische comedyclubs als The Comedy Cellar en the Stand, verovert hij snel de wereld. Inmiddels heeft hij opgetreden met grootheden als Chelsea Handler, Aziz Ansari, Hasan Minhaj en hij werd genoemd als een van de prestigieuze Variety’s Ten Comics To Watch.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws