Kevin James Thornton naar Boom Chicago voor eerste show ooit in Nederland

Kevin James Thornton
Kevin James Thornton naar Boom Chicago voor eerste show ooit in Nederland
Door tessamaria op 20 maart 2023 - 16:34 Op 12 december 2023 zal de Amerikaanse comedian Kevin James Thornton te zien zijn in Boom Chicago. Voor Thornton, die vooral bekend is van zijn komische content op onder andere Instagram en TikTok, zal dit zijn eerste show ooit in Nederland zijn.

Kevin James Thornton deelt aan meer dan 2 miljoen volgers zijn hilarische, persoonlijke en soms gênante verhalen over het opgroeien in een religieuze gemeenschap als homoseksueel. Naast comedy werkt Kevin ook aan films en muziek. Hij heeft in verschillende bands gespeeld en maakte verschillende films én een rockmusical.

De one-man shows die Kevin in theaters en comedy clubs gaf, werden positief ontvangen. Showbiz Chicago noemde zijn show 'intimate brilliance', en NUVO Indianapolis vond het 'memorable and moving'.

De kaartverkoop voor de show begint op vrijdag 24 maart om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Kevin James Thornton in Boom Chicago, Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €28.
Micha Wertheim

MICHA WERTHEIM VERZORGT OUDEJAARSCONFERENCE 2023 EN...BNNVara heeft bekend gemaakt dat Micha Wertheim de oudejaarsconference van...

Boom Chicago news

BOOM CHICAGO VIERT JUBILEUM MET O.A. SETH MEYERS,... Van 5 t/m 16 juli zal Boom Chicago haar 30ste jubileum vieren met de derde...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.