cabaret: Ali B - Koorts in Koninklijk Theater Carré

  • Ali B
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Ali B
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  ZO.
21 APR
ALI B - KOORTS Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2019
 
Hoofdprogramma Ali B

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 21 april 2019.
Dat is 411 dagen geleden.

Extra informatie

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Route naar Koninklijk Theater Carré

Vanuit Den Haag / Utrecht Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorpl..

Bekijk complete route naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam
 

FOTO'S VAN Ali B

Foto Ali B te Artquake 2005 Foto Ali B te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Ali B te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Ali B te Fields of Joy 2017 Foto Ali B te Artquake 2005 Foto Ali B te 538 Koningsdag 2016
 
Bekijk alle 44 foto's van Ali B

Gerelateerd nieuws