PODIUM: Koninklijk Theater Carré Amsterdam - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Vanuit Den Haag / Utrecht
Vanuit de richting Den Haag of Utrecht neemt u de ringweg A10 de afslag S112 richting Centrum. Na de rotonde (richting Centrum) rijdt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u af tot u een groot verkeersplein, het Rhijnspoorplein, nadert. U sorteert links voor bij het stoplicht en slaat over het viaduct links af de Mauritskade op. U steekt de Amstel over en gaat de eerste straat (Oosteinde) rechts af. Aan het einde van de straat rechtsaf, u steekt opnieuw de Amstel over en slaat direct na de brug linksaf de Amstel op. Carré bevindt zich op nr. 115-125.

Vanuit Alkmaar
Vanuit de richting Alkmaar neemt u op de ringweg A10 de afslag S116 richting Centrum. Na de IJtunnel blijft u rechtdoor gaan richting Centrum. Op de rotonde (Mr. Visserplein) neemt u de tweede afslag (Weesperstraat). Deze rijdt u af tot aan een groot verkeersplein, het Rhijnspoorplein.
U sorteert rechts voor bij het stoplicht en slaat de Mauritskade op. U steekt de Amstel over en gaat de eerste straat (Oosteinde) rechts af. Aan het einde van de straat rechtsaf, u steekt opnieuw de Amstel over en slaat direct na de brug linksaf de Amstel op. Carré bevindt zich op nr. 115-125.

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam CS of Amsterdam Amstel brengen trams en metro's u in een kwartiertje naar Carré. De halte waar u uit kunt stappen voor zowel de tram als de metro is halte Weesperplein .

logo Koninklijk Theater Carré Amsterdam
ADRES Amstel 115-125 1018 EM Amsterdam