cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Theater De Veste op WOENSDAG 24 APRIL 2019

  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
  WO.
24 APR
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Rabozaal Theater De Veste, Delft
2019
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 24 april 2019.
Dat is 1854 dagen geleden.

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Grasnapolsky 2015 Foto Fresku te Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022
 
Bekijk alle 107 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals