PODIUM: Theater De Veste Delft - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Openbaar Vervoer
Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'.

Auto
Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 Delft/Pijnacker (IKEA). Onderaan de afslag richting centrum (volg pakeerborden ‘Zuidpoort’). Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf de Julianalaan in. Bij de volgende stoplichten rechtsaf de Mijnbouwstraat in. Aan het eind van de Mijnbouwstraat bij de stoplichten rechts de Michiel de Ruyterweg op. Over het Rijn-Schie kanaal (Michiel de Ruyterweg) gaat u bij de stoplichten links en dan eerste afslag rechts voor de Zuidpoort Parkeergarage naast het theater

Parkeren
Direct naast Theater de Veste ligt de Zuidpoort Parkeergarage (900 plaatsen). Deze garage is 24 uur per dag geopend. Bij het theater zijn voor de voorstellingbezoekers uitrijkaarten te koop à € 4,50 per stuk.
Voor 2007 gelden de volgende parkeertarieven: het normale tarief voor de parkeergarage is het 1e uur of een gedeelte daarvan € 1,60, vanaf het 2e uur betaald u per 15 minuten. Betaald parkeren buiten deze garage is van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur. Het tarief voor het straatparkeren is € 2,00 per uur. Raadpleeg voor actuele informatie over het parkeerbeleid de websites: www.gemeentedelft.info en www.parking-delft.nl of bel met: 0800 - 0234562.


Fietsenstalling
Direct tegenover de ingang van Theater de Veste is een nieuwe bewaakte fietsenstalling gevestigd van Biesieklette. Het dagtarief is 50 eurocent (het eerste uur is gratis). De stalling is maandag tot en met woensdag en op koopzondagen van 8.30 tot 18.30 uur geopend; donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u er van 8.30 tot 2.30 uur ’s nachts terecht.

logo Theater De Veste Delft
ADRES Vesteplein 1 2611 PK Delft