cabaret: Louise Korthals - Alles is er in Theater Bellevue op WOENSDAG 19 SEPTEMBER 2018

  WO.
19 SEP
LOUISE KORTHALS - ALLES IS ER Theater Bellevue, Amsterdam
2018
 
Hoofdprogramma Louise Korthals

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 19 september 2018.
Dat is 2017 dagen geleden.

Extra informatie

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd met een sterrenregen ontvangen. Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij? Daar lijkt het wel op! Afgelopen jaar zette zij met Dolf Jansen haar tanden in 2017 en dat bleek een oudejaarsconference zoals die hoort te zijn: vol rake grappen, scherpe observaties en indringende liedjes.

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles en schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Route naar Theater Bellevue

Openbaar vervoer Theater Bellevue is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op het nabij gelegen Leidseplein stoppen tramlijnen 1, 2, 5, en 20 (vanaf het Centraal Station) en de lijnen 6, 7 en 10 (vanaf metrohalte Weesperplein). Daar stopp..

Bekijk complete route naar Theater Bellevue Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws