cabaret: Nasrdin Dchar - Ja in Theater De Veste op WOENSDAG 08 MEI 2019

  WO.
08 MEI
NASRDIN DCHAR - JA Rabozaal Theater De Veste, Delft
2019
 
Hoofdprogramma Nasrdin Dchar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 08 mei 2019.
Dat is 1806 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Nasrdin Dchar - Ja in Theater De Veste
DEZE Nasrdin Dchar - Ja TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 08 mei
Theater De Veste, Delft
€ 19,50

Extra informatie

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Route naar Theater De Veste

Openbaar Vervoer Theater de Veste ligt op ruim 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte 'Zuidpoort'. Auto Vanaf de snelweg (A13) neemt u afslag 9 ..

Bekijk complete route naar Theater De Veste Delft