cabaret: Henry van Loon - Onze Henry in De Kleine Komedie (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Henry van Loon - Onze Henry in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DI.
12 MEI
HENRY VAN LOON - ONZE HENRY De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
 
Hoofdprogramma Henry van Loon

Extra informatie

Hoe doet hij dat toch? Onze Henry? Onze deksels sympathieke beroepsklungel? Hoe wurmt hij zich toch steeds weer door de doldrieste realiteit van het maffe bestaan? Met slapstick natuurlijk. Met rare verhalen en rake liedjes. Met ‘treffende imitaties en ongemakkelijke tussendoortjes.’ (de Volkskrant) Onze Henry is hilarisch en ontregelend. Onze Henry ‘heeft een rijke fantasie, waardoor hij je steeds weer verrast met de meest bizarre gedachtekronkels.’ (Trouw) Onze Henry heeft zijn absurdisme dit keer vermengd met een zeer oprechte rode draad over dat wat echt telt in het leven, wat zorgt voor een interessante verdiepingsslag in zijn werk.’ (De Telegraaf) Kortom: Onze Henry is knettergek met inhoud. Misschien is dat wel de enige manier om te dealen met de dingen. Voor Onze Henry werkt het in elk geval perfect.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws