PODIUM: De Kleine Komedie Amsterdam - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel.

Te voet
Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amstel naar De Kleine Komedie (rechterkant).

Met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station zijn we bereikbaar met de tramlijnen 4-9 (halte Rembrandtplein) en 16-24-25 (halte De Munt). Er is een metrohalte op het Waterlooplein voor lijnen 51-53-54.

Met de auto vanuit alle richtingen
In verband met de bereikbaarheid van de parkeergarage raden wij u aan onderstaande route te volgen: Ring Amsterdam (A10), afslag Volendam/Amsterdam Noord richting IJ-tunnel (S116). Door de tunnel, borden Centrum volgen, tot u Parking Waterlooplein aan uw rechterhand ziet. Voor het theater rijdt u rechtdoor langs de Stopera. Eenmaal over de Blauwbrug draait u rechts de Amstel op. De Kleine Komedie zit aan nummer 56-58.


Parkeren
Parkeren in Amsterdam is moeilijk en duur. U parkeert uw auto het beste in een parkeergarage. Op 5 minuten van De Kleine Komedie is de Parking Waterlooplein P1 (hoek Valkenburgerstraat/Jodenbreestraat) die u het makkelijkst bereikt via de S116. U kunt daar van 19.00 tot 01.00 uur parkeren voor € 9,75. Uitrijkaarten zijn tot het begin van de voorstelling verkrijgbaar bij de kassa, daarna aan de bar. Er is een parkeerplaats voor mindervaliden ter hoogte van Amstel 30.

logo De Kleine Komedie Amsterdam
ADRES Amstel 56-58 1017 AC Amsterdam
EMAIL algemeen@dekleinekomedie.nl