PODIUM: De Kleine Komedie Amsterdam - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel.

Te voet
Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amstel naar De Kleine Komedie (rechterkant).

Met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station zijn we bereikbaar met de tramlijnen 4-9 (halte Rembrandtplein) en 16-24-25 (halte De Munt). Er is een metrohalte op het Waterlooplein voor lijnen 51-53-54.

Met de auto vanuit alle richtingen
Komt u met de auto naar De Kleine Komedie, dan kunt u het best parkeren in ParkKing The Bank, Amstelstraat 12, om de hoek van het Rembrandtplein. ParkKing The Bank is de dichtstbijzijnde parkeergarage op 2 minuten loopafstand. De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en er is altijd een parkeerwachter aanwezig. Vraag voor of na de voorstelling in De Kleine Komedie om de parkeervoucher, waarmee u voor € 12,00 vier uur kunt parkeren (afrekenen in de parkeergarage). Indien u langer parkeert, geldt voor de resterende parkeertijd het normale tarief. We hebben geen parkeervouchers voor Q-Park Waterlooplein. Ter hoogte van Amstel 14 is een invalideparkeerplaats.

logo De Kleine Komedie Amsterdam
ADRES Amstel 56-58 1017 AC Amsterdam
EMAIL algemeen@dekleinekomedie.nl