cabaret: Dorine Wiersma & Mylou Frencken - Waagstukken in Posttheater

  ZA.
14 DEC
DORINE WIERSMA & MYLOU FRENCKEN - WAAGSTUKKEN Posttheater, Arnhem
2019
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 14 december 2019.
Dat is 282 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Dorine Wiersma & Mylou Frencken - Waagstukken in Posttheater
DEZE Dorine Wiersma & Mylou Frencken - Waagstukken TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 14 dec
Posttheater, Arnhem
€ 20,50

Extra informatie

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen, lekke waterbedden: geluk is Mylou en Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein. In deze muzikale cabaretvoorstelling bundelen zij hun krachten.

Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je durven. Maar wat is moed? Wanneer slaat lafheid toe? Waarom moet een mens m/v soms de spierballen laten rollen, en een andere keer die grote bek eens houden? Getuigt het van lef om je kwetsbaar te tonen? Zijn de losers misschien wel de nieuwe winnaars?

Gewapend met piano en gitaar laten de veelgeprezen liedschrijfsters zich van hun moedigste kant zien. Want je hebt moed nodig. Om door te gaan –of om er voor eens en voor altijd mee op te houden.

Route naar Posttheater

Routebeschrijving Posttheater Arnhem Vanuit Utrecht, Doetinchem, Oberhausen, A12 Utrecht richting Arnhem Neem afslag 26 Arnhem Noord. Onderaan bij stoplicht rechsaf de N784 op (Apeldoornseweg) richting Arnhem. Na de afslag ziekenhuis Rijnstate..

Bekijk complete route naar Posttheater Arnhem
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws