cabaret: Karin Bloemen - Souvenirs in Theaterhotel Almelo op ZATERDAG 08 FEBRUARI 2020

  ZA.
08 FEB
KARIN BLOEMEN - SOUVENIRS Theaterhotel Almelo, Almelo
2020
 
Hoofdprogramma Karin Bloemen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 08 februari 2020.
Dat is 964 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Karin Bloemen - Souvenirs in Theaterhotel Almelo
DEZE Karin Bloemen - Souvenirs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 08 feb
Theaterhotel Almelo, Almelo
€ 39,00

Extra informatie

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc, etc… Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen.

In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets rijke Bloemen show met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Route naar Theaterhotel Almelo

Auto Komend vanaf de A35: afslag 30 Almelo Zuid. Vervolgens de N349 richting Ootmarsum - Almelo Oost. Vanaf alle andere richtingen Ring-Oost volgen. De route is met ANWB-wegwijzers aangegeven. Trein Uitstappen op station Almelo (centraal) ..

Bekijk complete route naar Theaterhotel Almelo Almelo
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws