Jörgen Raymann, Karin Bloemen en Tineke Schouten tweemaal voor goede doel naar Afas Live

All Mixed Up
Jörgen Raymann, Karin Bloemen en Tineke Schouten tweemaal voor goede doel naar Afas Live
Door RobZ op 13 november 2017 - 11:41 Jörgen Raymann, Karin Bloemen en Tineke Schouten geven in samenwerking met het Vumc Alzheimercentrum en Alzheimer Nederland twee avondvullende shows in de Afas Live in Amsterdam. Tijdens de avonden zullen er nog een aantal cabaretiers en 'bekende Nederlanders' aan de line-up worden toegevoegd. De voorstellingen gaan plaatsvinden op zondag 11 maart en maandag 12 maart.

In het kader van 'All Mixed Up, the Challenge' krijgen de cabaretiers opdrachten uit het publiek en via de website www.allmixedup.nu. Met deze opdrachten worden de cabaretiers uitgedaagd om uit hun comfortzone te stappen en de wereld van verwarring en onwetendheid te ontdekken.

Het thema van de avond is “vrolijke verwarring” en het publiek wordt gevraagd dit ook als dresscode te gebruiken.

Kaarten voor de shows zijn per direct te koop. Kaarten kosten 43,50 of 53,50 afhankelijk van de gekozen rang. Hier kan je terecht voor tickets voor 11 maart en hier koop je All Mixed Up, the Challenge tickets voor 12 maart. De kaartverkoop is per direct gestart!
Dan and Phil Interactive Introverts news

DAN AND PHIL MET WERELDTOUR NAAR RAI THEATER IN...Het Britse duo Phil Lester en Dan Howell, beter bekend onder de noemer Dan...

John Cleese

EXTRA SHOW IN CHASSÉ VOOR JOHN CLEESE Wegens succes en natuurlijk de blakende gezondheid van John Cleese zelf, is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.