cabaret: Glodi Lugungu - Ze bedoelen het goed in J.C. Pardoes (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Glodi Lugungu - Ze bedoelen het goed in J.C. Pardoes) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
01 MEI
GLODI LUGUNGU - ZE BEDOELEN HET GOED J.C. Pardoes, Hoogwoud
2020
 
Hoofdprogramma Glodi Lugungu

Extra informatie

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!

Gerelateerd nieuws