Lowlands maakt comedy-programma bekend o.a Peter Pannekoek en Micha Wertheim

peter pannekoek
Lowlands maakt comedy-programma bekend o.a Peter Pannekoek en Micha Wertheim
Door xingan op 28 mei 2019 - 13:32 Het comedyprogramma van Lowlands is zojuist bekendgemaakt. Op het festival kan er gelachen worden met Peter Pannekoek, Sanne Wallis de Vries en Micha Wertheim.

Daarnaast reizen ook onder andere goochelaars Hans en Steven Kazàn, Comedytrain, Erik van Muiswinkel en Ronald Snijders af naar het festival in Biddinghuizen. Ook de stand-uppers Amelie Albrecht, Fabian Franciscus, Glodi Lugungu, Hehobros, Jasper van der Veen, Kasper van der Laan, Kiki Schippers, Matroesjka, Nabil, Patrick Nederkroon, Rayen Panday, Stefan Pop, Teun van den Elzen en The Silent Comedy zijn van partij. De comedy-acts zijn te vinden in de tenten Juliet en Adonis.

Het muzikale programma van Lowlands is nog niet compleet. Wel werd eerder bekendgemaakt dat headliners als Tame Impala, Twenty One Pilots, Billie Eilish en The National het podium beklimmen.

Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus. De kaartjes zijn al een behoorlijke tijd uitverkocht.Ahoy Rotterdam

EXTRA SHOW CARIBBEAN COMBO IN AHOYGoed nieuws voor fans van Jandio Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en...

Louis C.K.

LOUIS C.K. TWEEMAAL NAAR COMEDY CLUB HAUG IN ROTTERDAM Gisteravond werd bekend dat Louis C.K. op 29 mei voor twee comedy-shows...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.