Louis C.K. tweemaal naar Comedy Club Haug in Rotterdam

Louis C.K.
Louis C.K. tweemaal naar Comedy Club Haug in Rotterdam
Door brittcrooswijk op 28 mei 2019 - 11:08 Gisteravond werd bekend dat Louis C.K. op 29 mei voor twee comedy-shows naar Comedy Club Haug in Rotterdam komt.

Louis heeft meer dan acht stand-up specials uitgebracht, waaronder Shameless, Chewed Up, Hilarious, Word - Live in Carnegie Hall (audio), Live at the Beacon Theatre en meer. In januari 2015 was Louis de eerste komiek die Madison Square Garden drie keer voor dezelfde tour helemaal uitverkocht. Vanwege een #MeToo schandaal was het even stil rond Louis C.K. maar hij werkt nu dus hard aan nieuw werk. In april was de comedian al te zien in de Amsterdamse Melkweg.

De eerste show op 29 mei begint om 20:00 en de tweede show begint om 22:30. Tickets zijn helaas al uitverkocht.

De shows zijn telefoonloze shows en alle telefoons en slimme horloges moeten worden beveiligd in Yondr-hoezen die aan het einde van de show weer worden geopend. Het gebruik van mobiele telefoons is strict verboden en bij gebruik word je uit de zaal verwijderd.





Lowlands 2019

LOWLANDS MAAKT COMEDY-PROGRAMMA BEKEND O.A PETER...Het comedyprogramma van Lowlands is zojuist bekendgemaakt. Op het festival...

Urbanus

URBANUS MET GLOEDNIEUWE SHOW 'LIJ KNER GE SOP' NAAR... Na drie jaren toeren met een luidruchtig rockbandje langs de zomerfestivals...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.