Louis C.K. in juni tweemaal in Carré

Louis C.K.
Louis C.K. in juni tweemaal in Carré
Door sjoertb op 08 februari 2022 - 11:56 Zesmaal won Louis C.K. een Emmy Award, negen stand-up specials bracht hij uit en hij was de eerste comedian die Madison Square Garden drie keer uitverkocht met dezelfde show. Een indrukwekkende lijst aan prestaties Louis C.K. Daarnaast is hij ook nog de maker, schrijver, regisseur en ster van de Award-winnende shows Louie en Horace and Pete.

Aankomende zomer komt hij onze kant op. In juni is de Amerikaanse comedian Louis C.K. te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

De shows:
20-06-2022 - Louis C.K. - Carré, Amsterdam (tickets)
21-06-2022 - Louis C.K. - Carré, Amsterdam (tickets)

Tickets kosten 54,45 euro per stuk. De kaartverkoop start vrijdag 11 februari om 11.00 uur. Op tijd klaarzitten voor de ticketverkoop? Dat kan! Hier stel je een reminder in.
Corona virus

CONCERTZALEN BELGIË VANAF 18 FEBRUARI WEER VOOR TEN...Goed nieuws uit België. Diverse bronnen melden dat het Overlegcomité, dat in...

Corona virus

MEER VERSOEPELINGEN VOLGENDE WEEK: CLUBS OPEN,... Volgende week gaat het kabinet het corona-beleid flink versoepelen. Dat...

REACTIES

geen avatar
wo 09 feb 2022 12:39

Diebythesword Alles wordt al snel "omstreden" genoemd tegenwoordig, maar op deze meneer vind ik het zeker wel van toepassing. Zou wel een kleine extra alinea bij moeten dat hij toegegeven heeft grensoverschrijdend gedrag te hebben vertoond tegen een heel aantal vrouwen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.