cabaret: Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Agora Theater Lelystad op DONDERDAG 28 NOVEMBER 2019

  DO.
28 NOV
ALEX KLAASEN - SHOWPONIES 2: DE ALEX KLAASEN REVUE Agora Theater Lelystad, Lelystad
2019
 
Hoofdprogramma Alex Klaasen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 28 november 2019.
Dat is 603 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue in Agora Theater Lelystad
DEZE Alex Klaasen - Showponies 2: De Alex Klaasen Revue TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 28 nov
Agora Theater Lelystad, Lelystad
€ 40,50

Extra informatie

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van o.a. een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens, Roodkapje in een “metoo” situatie, twee vazen die eigenlijk potten blijken te zijn, een transseksuele Jan Smit en Klimaatneutrale Barbie.

Route naar Agora Theater Lelystad

Openbaar vervoer: NS U verlaat het NS-station Lelystad Centrum aan de voorzijde (richting centrum). U gaat links om de bouwplaats heen en slaat de eerste rechtsaf. U loopt tussen bouwschuttingen door de Dukaatpassage in en volgt deze alsmaar recht..

Bekijk complete route naar Agora Theater Lelystad Lelystad
 

Gerelateerd nieuws